Poduzetnici.ba

Novo partnerstvo sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Zenici

S ponosom predstavljamo novo partnerstvo između Fondacije poduzetnika u BiH i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici! Dana 20.11.2023., naši predstavnici, predvođeni Dr. Samirom Vildićem, predsjednikom Upravnog odbora Fondacije, srdačno su dočekani u prostorijama Ekonomskog fakulteta, gdje je potpisan Memorandum o međusobnoj saradnji.

Kao Fondacija prepoznajemo važnost podrške mladim poduzetnicima još u toku obrazovanja, te vjerujemo da ovo partnerstvo omogućava studentima Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici pristup novim mogućnostima i resursima za razvoj njihovih poslovnih ideja.

Memorandum o međusobnoj saradnji nije samo sporazum, već i poticaj mladima da iskoriste svoj potencijal i započnu vlastiti put ka uspjehu.

Podsjećamo vas da svaka velika priča počinje prvim korakom. Spremni smo podržati vaše ideje i ambicije jer vjerujemo da mladi mogu biti snažan pokretač našeg društva. Veliko je samo ono što se odvažiš da sanjaš i započneš!

Još jednom se zahvaljujemo divnom osoblju Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici na čelu sa Dekanesenkom doc.dr. Ajlom Muratović – Dedić, te se radujemo budućoj saradnji!